Home     Over ons     Locatie     Contact     Reservering     Links

 
 
         
 

 

 
 
Welkom bij El Mundo

Waar u lekker ontspannen zit en wij een wereld aan heerlijke maaltijden serveren. Kuminda Krioyo (lokale maaltijden), Internationale gerechten of zelfs Indonesische rijsttafels, niets is teveel voor u.

Onze uitgebreide overdekte ruimte biedt een groot aantal eettafels en hoge bartafels, of u lekker ontspannen wilt zitten voor een drankje en een spel of wilt genieten van ontbijt, lunch of diner, u bent welkom bij ons. uiteraard kunt u ook aan onze gezellige bar komen zitten voor een praatje.


 

Gelegen aan het centrale Wilhelmina Plein zijn wij ook een populaire hangout voor sportliefhebbers wanneer wij op onze grote schermen de belangrijkste wedstrijden tonen.

 
Wat kunt u verwachten?

Bij El Mundo serveren wij ontbijt, lunch en diner. Het restaurant is non-stop geopend, dagelijks van 8 in de morgen tot 10 in de avond, de bar tot 11 uur. Wij staan de hele dag klaar om u te bedienen.

Neem een kijkje in onze menukaarten en zie wat onze getalenteerde chef u te bieden heeft. Onze vriendelijke bediening kan u helpen bij uw keuze en als er iets is dat de chef moet weten voor uw maaltijden, kunt u dat het personeel vertellen. Wij zorgen voor uw culinaire behoeften. 

Ontbijt/Lunch Diner

Een levendige plek

Wij organiseren regelmatig live muziek, lokale dans avonden, sport evenementen en feesten. Hiernaast kunnen wij ook uw eigen viering of bedrijfsevenement organiseren en wij bieden vele catering mogelijkheden.

Volg ook onze Facebook pagina voor specials en evenementen.

   
 
 

We zijn 7 dagen in de week open van 7:30 tot 22:00 - Kaya Grandi 7, Kralendijk, Bonaire - (+599) 717 4601 - info@elmundobonaire.com